Juul Reusen

Juul Reusen

senior architect
mail linkedin instagram
 

 

De geschiedenis van onze omgeving kent vele lagen. Elke generatie voegt daar haar laag aan toe. Dat zien en begrijpen en daaraan mogen ontwerpen, bouwen en ver-bouwen zie ik als het mooiste vak dat er bestaat. Goede gebouwen maken die kunnen standhouden is niet iets dat je van vandaag op morgen leert. Van stedenbouw tot bouwkundig detail, alle schaalsprongen kunnen aan elkaar geregen worden tot een goed ontwerp.

 

Op het bureau is het inspirerend om met jongere collega’s aan veelomvattende projecten te werken. Mijn ervaring in de woningbouw, opgedaan bij andere bureau’s, komt daarbij goed van pas. Binnen het team ben ik de verbindende factor tussen de ervaring van Frits en de nieuwe ontwikkelingen in architectuur en bouwmethodiek.  

 

Als seniorarchitect ben ik een van de gezichten naar buiten. Dat betekent bij opdrachtgevers vertrouwen winnen. Adviseurs en aannemers meenemen in het proces. Het plan bouwbaar en realiseerbaar maken zodat het plan een volwaardig deel van de gebouwde geschiedenis kan worden.