Iohanna Eberst

Iohanna Eberst

junior architect
mail linkedin instagram
 

 

Vanwege mijn internationale achtergrond (ik heb een Roemeens/Hongaarse nationaliteit en heb gestudeerd in Duitsland), denk en spreek ik verschillende talen. Evenzo zijn complexiteit en diversiteit de ingrediënten die architectuur spannend en fascinerend maken.

 

Bij Frits van Dongen Architecten en Planners ben ik een grote variatie tegengekomen in de typologie, omvang, context en fase van de projecten waaraan ik heb gewerkt. Ik heb mijn eerdere ervaring op het gebied van competities verdiept door op conceptueel niveau te werken. Daarnaast krijg ik ook de kans deze ervaring uit te breiden naar de meer technische fasen en werk ik aan de overgang tussen ontwerpen in 2D en 3D naar BIM.

 

Wat ik prettig vind aan het werk bij Frits van Dongen Architecten en Planners is dat ik kan leren van de enorme ervaring die aanwezig is binnen het bureau. Tegelijkertijd word ik gestimuleerd om een bijdrage te leveren aan het ontwerpproces. Deze balans is belangrijk voor mij als junior architect en geeft mij de motivatie om te kunnen blijven groeien binnen dit vakgebied.